LinkedIn marketing

Iskoristite potencijal LinkedIn-a!

LinkedIn je poslovna društvena mreža, koja nudi neke odlične marketinške mogućnosti za B2B poslovanja. LinkedIn se često naziva “digitalni CV”, te je danas neophodan za sve ljude koji su posvećeni karijeri. LinkedIn marketing nudi mogućnosti ciljanja korisnika prema poslovnoj funkciji, lokaciji na kojoj se nalaze i raznih drugih korisnih opcija.

linkedin-marketing

Prednosti LinkedIn marketinga

Za razliku od ostalih drugih društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter…) LinkedIn nudi puno efikasnije metode marketinga i pametnije iskorišten marketinški budžet.
  • Bolje ciljanje korisnika

    Pretraga korisnika prema poslovnoj funkciji, lokaciji, industriji, završenoj školi...

  • Jeftiniji marketing

    Gradnja profila i ciljanih konekcija na LinkedInu je puno jeftinija, te donosi bolje rezultate.

  • Stvarni rezultati

    Ljudi na LinkedInu su fokusirani na posao, što donosi stvarne rezultate.

Vođenje LinkedIn profila

Nudim usluge vođenja Vašeg privatnog LinkedIn profila, što obuhvaća full-service uslugu – od kreiranja sadržaja, do povećanja broja ciljanih konekcija. Gradnja profila na dugoročno osigurava uspjeh i povećanje broja klijenata, a sve konekcije na profilu će na dugoročno pratiti vaše objave. Time se gradi Vaš osobni brend, digitalni CV i povećava Vaš autoritet.
Doseg objava
Još jedna stvar koja izdvaja Linkedin u odnosu na druge mreže je odličan doseg objava. Ako objavljujete kvalitetan sadržaj, doseg objava može biti veći od broja vaših pratitelja, bez dodatnog plaćanja oglasa. 
Doseg objave na profilu od 5,000 konekcija
Doseg objave na profilu od 2,000 konekcija
Primjer objava
Stvaram objave prema niši za koju je vezan Vaš profil. Ispod, navodim 2 primjera objave za vlasnika agencije za posredovanje nekretninama.

O meni

Osnivač sam We Create obrta koji je specijaliziran za internet i marketing na društvenim mrežama. LinkedIn marketingom i marketingom na društvenim mrežama bavim se već više od 7 godina, te Vam mogu pomoći prezentirati poslovanje na internetu.
U roku od 6 mjeseci podignuo sam svoj LinkedIn profil na više od 10,000 konekcija i ostvario više od 5 stalnih suradnji vezanih uz vođenje društvenih mreža, te više od 20 suradnji vezanih uz savjetovanje klijenata, izradu web stranica ili plana pristupa društvenim mrežama.

Certifikati:

Osvrti:

Podignite svoje poslovanje na viši nivo!

Kontaktirajte me za sva pitanja ili dogovore oko suradnje!