O meni

Pozdrav, ja sam Ivo i ovo je moj blog posvećen internet marketingu i tehnologiji. 


Veliki sam ljubitelj tehnologije i svega što ide uz nju. S manje od 18 godina zalutao u svijet internet marketinga i općenito raznih internet poslova. Trenutno imam 24 godine, te se najviše bavim vođenjem društvenih mreža za firme i pisanjem SEO optimiziranih članaka za web stranice. Osim toga u slobodno vrijeme aktivno se bavim praćenjem blockchain tehnologije i kriptovaluta. 

Osnivač sam We Create obrta koji je specijaliziran za internet i marketing na društvenim mrežama. Možete me kontaktirati na email: ivo@wecreate.hr

Google Digital Marketing Certifikat

Vjerodostojnost certifikata možete provjeriti na linku: https://learndigital.withgoogle.com/digitalgarage/validate-certificate-code upisivanjem Certifikat ID-a: 6AR 73R EXW

HubSpot Akademija Social Media Certifikat
HubSpot Akademija Content Marketing Certifikat

Aktivno surađujem s nekim agencijama za nekretnine, poliklinikama i web stranicama vezano uz vođenje društvenih mreža, brigu oko sadržaja i marketinga.

Do sada obavio sam mnoštvo suradnji na najvećem Balkanskom forumu vezanom uz internet: wmforum.geek.hr, a samo neke od pohvala su:

Na tom forumu autor sam i teme u kojoj sam detaljno pojašnjavao i napravio put od 0 do 10k pratitelja na Instagramu, koja je kreirana u 3. mjesecu 2016. godine: https://wmforum.geek.hr/t/tutorial-instagram-od-0-do-10k-followera i broji više od 40,000 pregleda!

Aktivan sam i na Fiverr-u, sa ukupnom ocjenom 5,0: https://www.fiverr.com/d1namic